Partneri

Objavljeno: 14. 07. 2014.

Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA, Koordinator

Sarajevska regionalna razvojna agencija (SERDA) je neprofitno društvo s ograničenom odgovornošću,  u vlasništvu Kantona Sarajevo, Grada Sarajeva, Grada Istočno Sarajevo i 32 općine/opštine iz sarajevske makroregije (SMR).

Uloga SERDA-e je poticanje i jačanje regionalnog razvoja kroz pružanje financijske podrške, obrazovanje, razvoj poslovne infrastrukture, izgradnje kapaciteta, informacijskih usluga za strane ulagače, kao i kroz provedbu među-regionalnih i međunarodnih projekata. (www.serda.ba)

Općina Novi Grad Sarajevo

Općina Novi Grad Sarajevo je administrativna jedinica lokalne vlasti u Bosni i Hercegovini i dio je teritorije grada Sarajeva i Kantona Sarajevo. (www.novigradsarajevo.ba)

Općina Vogošća

Općina Vogošća je administrativna jedinica lokalne vlasti u Bosni i Hercegovini i dio je teritorije Kantona Sarajevo. (www.vogosca.ba)

Općina Ilijaš

Općina Ilijaš je administrativna jedinica lokalne vlasti u Bosni i Hercegovini i dio je teritorije Kantona Sarajevo. (www.ilijas.ba)

Udruženje poslovnih savjetnika u BiH- LESPnet

Od svog osnivanja 2002. godine, Udruženje poslovnih savjetnika u BiH – LESPnet aktivno doprinosi ekonomskom razvoju kroz implementaciju ekonomsko razvojnih projekata usmjerenim na razvoj konsultantske profesije i konkurentnosti MSP u Bosni i Hercegovini. Udruženje je pridruženi član FEACO-Evropske federacije menadžment konsultantskih udruženja. Ima 22 člana, konsalting kompanija i samostalnih konsultanata, upravni odbor i direktora. (www.lespnet.ba)

Kalendar događaja