Otvoreni javni pozivi za MSP

Objavljeno: 23. 02. 2015.

U okviru projekta „Podrška razvoju brzorastućih malih i srednjih preduzeća i lokalnog poslovnog okruženja“, koji se implementira u okviru podrške Evropske unije lokalnom ekonomskom razvoju u Bosni i Hercegovini, Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA objavljuje

JAVNI POZIV

za mala i srednja preduzeća (MSP) sa područja općina Ilijaš, Vogošća i Novi Grad Sarajevo

Projekat „Podrška razvoju brzorastućih malih i srednjih preduzeća i lokalnog poslovnog okruženja“ će pružiti priliku malim i srednjim preduzećima da u okviru dva Lot-a ovog poziva apliciraju za podršku jačanja izvoznih kapaciteta, izvozne funkcije preduzeća i podršku jačanju poslovne funkcije preduzeća kroz pružanje konsultantskih usluga i kofinansiranje razvojnih aktivnosti.

Sve dodatne informacije možete dobiti putem e-maila info@msp.ba. Aplikacioni paket možete preuzeti na sljedećim linkovima:

VODIČ ZA APLIKANTE

PRIJAVA ZA UČEŠĆE ZA LOT 1

PRIJAVA ZA UČEŠĆE ZA LOT 2

ANEKS I_LOT 1_A

ANEKS I_LOT 1_B

ANEKS II_LOT 2_A

ANEKS II_LOT 2_B

Također, pozivaju se zainteresovana preduzeća koja se žele dodatno informisati da prisustvuju prezentacijama Javnog poziva, koje će se održati u prostorijama Centra za podršku biznisu, ul. Kolodvorska 6 u Sarajevu (Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA) u sljedećim terminima:

  • 25.02.2015.g. (10:00 – 11:00 sati) i
  • 26.02.2015.g. (10:00 – 11:00 sati).

Datum objave poziva: 23.02.2015.g.

Krajnji rok za podnošenje prijava je: 24.03.2015.g. u 14:00 sati.

"Ovaj poziv je urađen uz pomoć Evropske unije. Sadržaj ovog poziva je isključiva odgovornost Sarajevske regionalne razvojne agencije SERDA i ni u kom slučaju ne predstavlja stanovišta Evropske unije".

Kalendar događaja